Skip to content

Austria Nostalgie deurkruk 1934 klaverrozet glans nikkel / ebbenhout Vervallen

  ×   per  ×   per 

Een deurkruk is de finishing touch van uw deur. Met de uitgebreide collecties deurkrukken kunt u de deur in stijl voltooien. De deurkrukken bieden u de mogelijkheid de deuren naar eigen smaak aan te kleden. Modern, klassiek, opvallend, ingetogen; alle mogelijke stijlen zijn de in de onderstaande collecties vertegenwoordigd.

Finish: glans nikkel/ebben. Afmeting rozet: 37 x 37 mm. Bijpassende sleutel- en cilinderrozetten en toiletsets verkrijgbaar. Ook leverbaar in finish: mat nikkel/ebben. Ook leverbaar in combinatie met diverse andere rozetten en schilden.

Voor uw gemak hebben wij standaard voordeursets samengesteld. Uiteraard kunt u alle artikelen los verkrijgen en vanuit verschillende sets combineren. Met deze voordeurensets kunt u uw voordeur in stijl voltooien maar ook beveiligen.

Merk/Fabrikant: Austria Deuren B.V.
Artikelcode: 021233
Beschikbaarheid: Vervallen
Bijgewerkt op: 2 juni 2020 om 14:57

Offerte aanvragen

Indien er geen prijzen voor dit artikel bekend zijn kunt u voor dit artikel een offerte aanvragen.

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Afbeeldingen

Classificatie

IB-classificatie:

URL

URL Fabrikant U heeft niet de juiste rechten voor dit gegeven.
URL artikel U heeft niet de juiste rechten voor dit gegeven.

Indelingen

Merk Austria Deuren
Artikelgroep Deurbeslag
Serie Nostalgie
Model 1934
Type deurkruk
Productnaam Nostalgie deurkruk 1934 klaverrozet glans nikkel / ebbenhout
Prijsgroep Nostalgie deurbeslag

Classificatie

Hoofdgroep product Bevestigingsmiddelen / IJzerwaren
Productsoort
  • Deurkrukken
  • Deurbeslag
  • Beslag
  • IJzerwaren
Productklasse [ETIM] EC003169
Klassenaam [ETIM] Deurkruk
Bouwdeel Deuren

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Een deurkruk is de finishing touch van uw deur. Met de uitgebreide collecties deurkrukken kunt u de deur in stijl voltooien. De deurkrukken bieden u de mogelijkheid de deuren naar eigen smaak aan te kleden. Modern, klassiek, opvallend, ingetogen; alle mogelijke stijlen zijn de in de onderstaande collecties vertegenwoordigd.
Uitgebreide toelichting 2 Finish: glans nikkel/ebben. Afmeting rozet: 37 x 37 mm. Bijpassende sleutel- en cilinderrozetten en toiletsets verkrijgbaar. Ook leverbaar in finish: mat nikkel/ebben. Ook leverbaar in combinatie met diverse andere rozetten en schilden.
Uitgebreide toelichting 3 Voor uw gemak hebben wij standaard voordeursets samengesteld. Uiteraard kunt u alle artikelen los verkrijgen en vanuit verschillende sets combineren. Met deze voordeurensets kunt u uw voordeur in stijl voltooien maar ook beveiligen.