Skip to content

Flexim Dakmortel 10 strips - GROEN

  ×   per  ×   per 

Flexim is een kant-en-klare dakmortel die al sinds 1985 gebruikt wordt in de reparatie-, renovatie- én nieuwbouwmarkt voor het vastleggen van nokvorsten en dakpannen op pannendaken. Flexim is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Het hoofdbestanddeel van Flexim is plantaardige lijnzaadolie. Daarnaast is Flexim esthetisch verantwoord aangezien de nok en hoekkeper door Flexim een traditionele look meekrijgen. Flexim is verpakt in lichtgewicht en gebruiksklare strips, zodat een klus op uw dak razendsnel en gemakkelijk kan worden uitgevoerd. Flexim dakmortel wordt geleverd in een grootverpakking (10 strips) en een kleinverpakking (5 strips). Ook zijn er Flexim tools beschikbaar om te zorgen voor een nette en goede afwerking.

Flexim is multifunctioneel en wordt daarom voor allerlei toepassingen gebruikt, bij zowel dakreparatie, dakrenovatie én nieuwbouw. De meest voorkomende toepassing is het vastleggen van vorsten op nok- en hoekkeper. Echter kan Flexim ook op andere plaatsen op het dak worden toegepast, namelijk: Vastleggen en ondersteunen van pannen in de kilgoot (wind & waterdichte oplossing) Vastleggen en ondersteunen van pannen langs het dakraam (wind & waterdichte oplossing) Aansluiting tussen de nokvorst en schoorsteen (opvullen van gaten en kieren) Afdichten van scheuren bij loodaansluitingen (tegengaan verzakking lood) Opvullen van naden tussen golfplaten (tegengaan van tocht)

Merk/Fabrikant: Flexim International B.V.
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 14 januari 2020 om 11:54

Offerte aanvragen

Indien er geen prijzen voor dit artikel bekend zijn kunt u voor dit artikel een offerte aanvragen.

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Bijlagen

Afbeeldingen

Classificatie

IB-classificatie:

URL

URL Fabrikant U heeft niet de juiste rechten voor dit gegeven.
URL artikel U heeft niet de juiste rechten voor dit gegeven.

Indelingen

Merk Flexim
Artikelgroep Dakmortel
Productnaam Dakmortel 10 strips

Classificatie

Hoofdgroep product Cement / Gips / Mortels / Pleisters / Pasta's
Productsoort
  • Dakdekkermortels
  • Mortels
Productklasse [ETIM] EC003182
Klassenaam [ETIM] Mortel voor metsel- en voegwerk

Afmetingen

Lengte (mm) 500
Breedte (mm) 100
Hoogte (mm) 35
Afmeting 500x100x35 mm

Gewicht

Gewicht (kg) 9
Gewicht eenheid doos

Kleur en Oppervlak

Kleur groen

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Flexim is een kant-en-klare dakmortel die al sinds 1985 gebruikt wordt in de reparatie-, renovatie- én nieuwbouwmarkt voor het vastleggen van nokvorsten en dakpannen op pannendaken. Flexim is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Het hoofdbestanddeel van Flexim is plantaardige lijnzaadolie. Daarnaast is Flexim esthetisch verantwoord aangezien de nok en hoekkeper door Flexim een traditionele look meekrijgen. Flexim is verpakt in lichtgewicht en gebruiksklare strips, zodat een klus op uw dak razendsnel en gemakkelijk kan worden uitgevoerd. Flexim dakmortel wordt geleverd in een grootverpakking (10 strips) en een kleinverpakking (5 strips). Ook zijn er Flexim tools beschikbaar om te zorgen voor een nette en goede afwerking.
Uitgebreide toelichting 2 Flexim is multifunctioneel en wordt daarom voor allerlei toepassingen gebruikt, bij zowel dakreparatie, dakrenovatie én nieuwbouw. De meest voorkomende toepassing is het vastleggen van vorsten op nok- en hoekkeper. Echter kan Flexim ook op andere plaatsen op het dak worden toegepast, namelijk: Vastleggen en ondersteunen van pannen in de kilgoot (wind & waterdichte oplossing) Vastleggen en ondersteunen van pannen langs het dakraam (wind & waterdichte oplossing) Aansluiting tussen de nokvorst en schoorsteen (opvullen van gaten en kieren) Afdichten van scheuren bij loodaansluitingen (tegengaan verzakking lood) Opvullen van naden tussen golfplaten (tegengaan van tocht)

Normering en certificering

DoP verplichting (ja/nee) U heeft niet de juiste rechten voor dit gegeven.
Controledatum DoP verplichting U heeft niet de juiste rechten voor dit gegeven.
Normering / Certificering 1 NEN 6707/Bb

Gebruik en Verwerking

Toepassing Flexim is multifunctioneel en wordt daarom voor allerlei toepassingen gebruikt, bij zowel dakreparatie, dakrenovatie én nieuwbouw. De meest voorkomende toepassing is het vastleggen van vorsten op nok- en hoekkeper.
Toepassing 2 Vastleggen van nokvorsten | Vastleggen van hoekkepervorsten | Vastleggen en ondersteunen van pannen in de kilgoot | Vastleggen en ondersteunen van pannen langs het dakraam | Opvullen van naden en kiere nbij de aansluiting tussen nokvorst en schoorsteen | Afdichten van scheuren bij loodaansluitingen | Opvullen van naden tussen golfplaten
Verbruik Verbruik 3 tot 5 strekkende meter nokvorst, afhankelijk van type pan

Materiaal Overig

Soort mortel [ETIM] Overig