Skip to content

Novoferm Brandwerende deur T30-1 H8-5 eenvleugelig dicht deurblad RAL 9016 800x1875 mm

  ×  per  ×  per 

Novoferm heeft een breed productassortiment met diverse stalen deuren: - multifunctionele deuren - brandwerende binnen- en buitendeuren - veiligheidsdeuren - binnendeuren - rookwerende deuren Waarom een stalen deur van Novoferm? Het gebruik van hoogwaardige materialen, een uitstekende afwerking en veel keuzemogelijkheden geven uw deur een tijdloze uitstraling die past bij de stijl van het pand en uw persoonlijke smaak. Bij alle kwaliteitseisen letten wij erop dat onze producten een goede prijs-/kwaliteitsverhouding hebben. Onze producten worden alleen door gecertificeerde instituten gekeurd.

De brandwerende deuren van Novoferm zijn compleet inbouwklare elementen. Het deurblad en kozijn zijn verzinkten voorzien van een milieuvriendelijke grondverf van elektrostatische moffelpoedercoating op polyesterbasis. Het inmetselkozijn dient met gietmortel te worden gevuld. Novoferm heeft vijf modellen brandwerende deuren in het assortiment: - NNL60 - NNL90 - NNL120 - T30 - T90 De deuren voldoen aan de NEN6069 en DIN 4102. Voorbereidingen voor de EN 1634-1 normering zijn gaande.

Merk/Fabrikant: Novoferm Nederland B.V.
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 26 oktober 2018, 0:00

Offerte aanvragen

Indien er geen prijzen voor dit artikel bekend zijn kunt u voor dit artikel een offerte aanvragen.

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Bijlagen

Afbeeldingen

Levering

Levertijd voorraadproducten. levertijd van ca. 2/3 week oov.

URL

URL Fabrikant U heeft niet de juiste rechten voor dit gegeven.
URL artikel U heeft niet de juiste rechten voor dit gegeven.

Indelingen

Merk Novoferm
Artikelgroep MZ-deuren en brandwerende deuren
Productnaam Brandwerende deur T30-1 H8-5 eenvleugelig dicht deurblad

Classificatie

Hoofdgroep product Kozijnen / Ramen / Deuren
Productsoort
  • Brandwerende deuren
  • Speciale deuren
  • Deuren

Afmetingen

Afmeting 800x1875 mm

Kleur en Oppervlak

Kleur verkeerswit
RAL-code RAL 9016 (Verkeerswit)

Tekst

Uitgebreide toelichting 6 Novoferm heeft een breed productassortiment met diverse stalen deuren: - multifunctionele deuren - brandwerende binnen- en buitendeuren - veiligheidsdeuren - binnendeuren - rookwerende deuren Waarom een stalen deur van Novoferm? Het gebruik van hoogwaardige materialen, een uitstekende afwerking en veel keuzemogelijkheden geven uw deur een tijdloze uitstraling die past bij de stijl van het pand en uw persoonlijke smaak. Bij alle kwaliteitseisen letten wij erop dat onze producten een goede prijs-/kwaliteitsverhouding hebben. Onze producten worden alleen door gecertificeerde instituten gekeurd.
Uitgebreide toelichting 7 De brandwerende deuren van Novoferm zijn compleet inbouwklare elementen. Het deurblad en kozijn zijn verzinkten voorzien van een milieuvriendelijke grondverf van elektrostatische moffelpoedercoating op polyesterbasis. Het inmetselkozijn dient met gietmortel te worden gevuld. Novoferm heeft vijf modellen brandwerende deuren in het assortiment: - NNL60 - NNL90 - NNL120 - T30 - T90 De deuren voldoen aan de NEN6069 en DIN 4102. Voorbereidingen voor de EN 1634-1 normering zijn gaande.

Materiaal Overig

Vulling minerale wol 1,0 W/m2K

Zoektermen

Zoekterm 2 Brandwerende deuren T30-1 H8-5 eenvleugelig
Zoekterm 3 dicht deurblad
Zoekterm 4 standaardmaten
Zoekterm 7 Stalen deuren
Zoekterm 8 Brandwerende binnen- en buitendeuren