Skip to content

Double Decker huishoudtrap 8-treeds

  ×  per  ×  per 

De enkel rechte trap Brenta is een robuuste trap uit het Little Giant assortiment van Wing Enterprises. Deze trap is ook uitstekend in te zetten in een magazijn.   Gemakkelijk en veilig te beklimmen door flauwe hellingshoek Grote robuuste bordestreden met rubberen antislipprofiel zorgen voor optimaal stacomfort Makkelijk te verplaatsen dankzij de wielen aan het achterrek Standaard voorzien van inklapbare steunbeugel met handig gereedschapsbakje (m.u.v. 2-treeds) * Steunbeugel met handig gereedschapsbakje (m.u.v. 2-treeds)

Merk/Fabrikant: Altrex B.V.
Artikelcode: 501108
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 6 mei 2019, 21:29

Offerte aanvragen

Indien er geen prijzen voor dit artikel bekend zijn kunt u voor dit artikel een offerte aanvragen.

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Afbeeldingen

URL

URL Fabrikant U heeft niet de juiste rechten voor dit gegeven.
URL artikel U heeft niet de juiste rechten voor dit gegeven.
URL Videokanaal U heeft niet de juiste rechten voor dit gegeven.
URL Video U heeft niet de juiste rechten voor dit gegeven.
URL Video 2 U heeft niet de juiste rechten voor dit gegeven.

Indelingen

Artikelgroep Huishoudtrappen
Serie Double Decker
Type 2 D808
Productnaam Double Decker huishoudtrap 8-treeds
Prijsgroep 100

Classificatie

Hoofdgroep product Gereedschappen / Accessoires
Productsoort
 • Huishoudtrappen
 • Werktrappen
 • Klimmateriaal
Productklasse [ETIM] EC002216
Klassenaam [ETIM] Trap
Intrastatcode 87169090

Afmetingen

Stahoogte [ETIM] 1,7 m
Max. werkhoogte (mm) 3650 mm
Max. stahoogte (mm) 1650 mm
Opberglengte (mm) 2600 mm
Vloeroppervlakte (mm) 1440 x 600 mm

Gewicht

Gewicht (kg) 9,5
Gewicht eenheid st

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 De Double Decker is de overtreffende trap in huishoudtrappen. Veilig, stevig en voorzien van vele handige extra's. Deze lichtgewicht aluminium huishoudtrap is jouw stabiele basis bij alle kleine en grote klussen in en rond het huis. De slimste huishoudtrap ooit geeft je maximaal stagemak. De Double Decker is daarmee onmisbaar bij elke klus op hoogte. Met zijn dubbele trede en bordes sta je stevig en heb je ruimte om je te bewegen. Met het opbergvak en de emmerhaak heb je bovendien altijd een hand vrij. Dat is wel zo handig en veilig. De complete Double Decker is ontworpen voor jou.
Uitgebreide toelichting 2
 • Double Decker
 • Dubbele trede, dubbel zoveel stavlak
 • Veilig en comfortabel klussen
 • Antislip treden en slijtvaste trapvoeten
 • Sterk, stabiel en toch licht in gewicht
 • Double Decker. De slimste huishoudtrap voor bij jou thuis. De Double Decker is de overtreffende trap in huishoudtrappen. Veilig, stevig en voorzien van vele handige extra's. Deze lichtgewicht aluminium huishoudtrap is jouw stabiele basis bij alle kleine en grote klussen in en rond het huis.
 • De slimste huishoudtrap ooit geeft je maximaal stagemak. De Double Decker is daarmee onmisbaar bij elke klus op hoogte. Met zijn dubbele trede en bordes sta je stevig en heb je ruimte om je te bewegen. Met het opbergvak en de emmerhaak heb je bovendien altijd een hand vrij. Dat is wel zo handig en veilig. De complete Double Decker is ontworpen voor jou.
 • Dubbele trede, dubbel zo veilig De Double Decker heeft een unieke dubbele trede en een bordes met antislip coating. Daarmee heb je twee keer zoveel stavlak. Dat betekent extra veiligheid, stabiliteit en zekerheid.
 • Makkelijk in gebruik Met de HandGrip klap je de huishoudtrap eenvoudig in. En dankzij het lichtgewicht aluminium is de Double Decker makkelijk te verplaatsen.
 • Alles bij de hand Je hebt alles binnen handbereik met de handige SmartBox. Een slim opbergvak voor gereedschap, huishouddoek of spons. Het deksel geeft opengeklapt nog eens extra ruimte.
 • Slijtvast en stabiel Alle treden zijn antislip en slijtvast. Net als de extra grote trapvoeten. Zo weet je zeker dat je altijd stevig en stabiel staat.
 • De beste en de mooiste Antraciet grijs, aluminium en Altrex rood. Deze combinatie maakt de Double Decker herkenbaar, hedendaags en ook nog eens ronduit mooi. Onmisbaar dus in elk huis.

Gebruik en Verwerking

Aantal treden 1 x 8

Materiaal Overig

Materiaal [ETIM] Aluminium
Tweedelig [ETIM] Nee

ETIM kenmerken

Bordes [ETIM] Ja
Dubbele optrede [ETIM] Nee

Zoektermen

Artikelcode leverancier 501108