Skip to content

Bison Behangset wand&klaar

  ×   per  ×   per 

Dé complete toolset voor iedere behangklus

Universele, kwalitatieve behangset voor het succesvol aanbrengen van alle soorten behang.

Universele, kwalitatieve behangset voor het succesvol aanbrengen van alle soorten behang. De behangset bestaat uit de volgende tools: • LIJMROOSTER - Kunststof uitrolrooster om de behanglijm egaal te verdelen over de behangroller. Het compacte uitrolrooster is geschikt voor alle maten Wand&Klaar® behangemmers • BEHANGLIJMROLLER - Universele vachtroller van hoge kwaliteit om de behanglijm egaal te verdelen op de ondergrond. Direct op de muur of op papieren behang te gebruiken. Geeft geen pluizen en spettert niet. • BEHANGSPATEL - Flexibele kunststof behangspatel om het behang op de muur glad te strijken en eenvoudig in hoeken aan te drukken. Voorkomt luchtbellen achter het behang. Beschadigt het behang niet. • AFBREEKMES - Kwalitatief afbreekmes om het behang haarscherp af te snijden langs plafond, vloer, ramen en stopcontacten. • INSTRUCTIEHULP "Behangen van A tot Z" - Handleiding voor de behangklus met duidelijke instructies en tips om u stap voor stap te helpen bij uw behangklus.

Merk/Fabrikant: Bison International B.V.
Artikelcode: 6309328
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 6 juli 2022 om 18:02

Offerte aanvragen

Indien er geen prijzen voor dit artikel bekend zijn kunt u voor dit artikel een offerte aanvragen.

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Bijlagen

Afbeeldingen

Classificatie

IB-classificatie:

Algemeen

Land van herkomst The Netherlands

URL

URL Fabrikant http://www.bison.nl

Indelingen

Merk Bison
Merk_2 Bison
Artikelgroep Behanglijmen
Productnaam Behangset wand&klaar
Fabrikantindeling 1 Behanglijmen
Fabrikantindeling 2 Behangset wand&klaar

Classificatie

Klasse ID IB000466
Hoofdgroep product Gereedschappen / Accessoires
Productsoort
  • Lijmgereedschappen
  • Gereedschappen

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Dé complete toolset voor iedere behangklus
Uitgebreide toelichting 2 Universele, kwalitatieve behangset voor het succesvol aanbrengen van alle soorten behang.
Uitgebreide toelichting 3 Universele, kwalitatieve behangset voor het succesvol aanbrengen van alle soorten behang. De behangset bestaat uit de volgende tools: • LIJMROOSTER - Kunststof uitrolrooster om de behanglijm egaal te verdelen over de behangroller. Het compacte uitrolrooster is geschikt voor alle maten Wand&Klaar® behangemmers • BEHANGLIJMROLLER - Universele vachtroller van hoge kwaliteit om de behanglijm egaal te verdelen op de ondergrond. Direct op de muur of op papieren behang te gebruiken. Geeft geen pluizen en spettert niet. • BEHANGSPATEL - Flexibele kunststof behangspatel om het behang op de muur glad te strijken en eenvoudig in hoeken aan te drukken. Voorkomt luchtbellen achter het behang. Beschadigt het behang niet. • AFBREEKMES - Kwalitatief afbreekmes om het behang haarscherp af te snijden langs plafond, vloer, ramen en stopcontacten. • INSTRUCTIEHULP "Behangen van A tot Z" - Handleiding voor de behangklus met duidelijke instructies en tips om u stap voor stap te helpen bij uw behangklus.

Gebruik en Verwerking

Toepassing Geschikt voor het aanbrengen van alle soorten behang. Kan meerdere keren hergebruikt worden.
Toepassingsgebied Consumer Benelux
Verwerking
  • Voorbehandeling oppervlak: Verwijder oude behangresten met een behangafweekmiddel en reinig de muur om lijmresten, vet en stof te verwijderen. Vul gaten en scheuren met een muurvuller om reliëfverschil te voorkomen en bedek vlekken met een coating zodat ze niet door het behang doorslaan. Lijm sterk zuigende ondergronden eerst voor met verdund behangplaksel. Voorstrijklaag minimaal 2 uur laten drogen. Schuur niet zuigende ondergronden (zoals dekkende latex) eerst grondig open en maak de ondergrond daarna goed stofvrij.
  • Gebruiksaanwijzing: Zet het Wand&Klaar® lijmrooster diagonaal in de emmer met behangplaksel en spreid de lijm gelijkmatig over de Wand&Klaar® behangroller. Breng de behanglijm gelijkmatig op de muur aan (iets breder dan de breedte van een strook behangpapier) of op het behangpapier zelf (laat inwerken volgens de verwerkingsinstructies van de fabrikant van het behangpapier). Breng vervolgens een strook behangpapier aan en strijk glad met de Wand&Klaar® behangspatel. Strijk altijd vanuit het midden naar de rand en van boven naar beneden. Zorg ervoor dat ook de naden goed aangedrukt worden en druk met de Cola Lista behangspatel het behang goed in de hoeken. Let op dat kwetsbaar behang (zoals reliëfbehang) niet beschadigd wordt door te hard te strijken. Snijd het overtollige behang af met het Wand&Klaar® afbreekmes. Zorg ervoor dat het mes altijd scherp is om scheuren in het behang te voorkomen. Let op: Het afbreekmes is scherp, dus buiten bereik van kinderen houden. Na gebruik het gereedschap goed reinigen met water en droog bewaren.
Onderhoud Juiste keuze van lijm: | Gebruik Bison Wand&Klaar® voor niet-geweven behangsoorten, zoals niet-geweven behangpapier, easy-behang en snelbehang. | Gebruik Bison Wand&Klaar® Vinyl/Papier voor behangsoorten met een papieren of textielrug, zoals (schuim)vinylbehang, simplex, duplex, rauhfaserbehang, zware wandbekleding en fotobehang. | Gebruik Bison Wand&Klaar® Glasweefsel voor behangsoorten met een glasweefselrug zoals glasvezel en glasvliesbehang.
Verwerkingstemperatuur Niet verwerken bij een temperatuur beneden +10°C en/of een relatieve luchtvochtigheid hoger dan 70%.
Veiligheidsmaatregels Fysiologisch veilig.

Zoektermen

Dibisnummer U heeft niet de juiste rechten voor dit gegeven.