Skip to content

Bison Air max vochtvreter ultra sleeve pak 1 kg Vervallen

  ×   per  ×   per 

Bestrijdt vocht in ruimtes met weinig of geen ventilatie.

Bestrijdt condens, vocht en muffe geurtjes in ruimtes met weinig of geen ventilatie.

Bestrijdt condens, vocht en muffe geurtjes in ruimtes met weinig of geen ventilatie.

Merk/Fabrikant: Bison International B.V.
Artikelcode: 1494642
Beschikbaarheid: Vervallen
Bijgewerkt op: 7 juli 2020 om 10:06

Offerte aanvragen

Indien er geen prijzen voor dit artikel bekend zijn kunt u voor dit artikel een offerte aanvragen.

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Bijlagen

Afbeeldingen

Classificatie

IB-classificatie:

Algemeen

Land van herkomst Italy

URL

URL Fabrikant U heeft niet de juiste rechten voor dit gegeven.

Indelingen

Merk Bison
Merk_2 Bison
Artikelgroep Vochtvreter apparaten
Productnaam Air max vochtvreter ultra sleeve

Classificatie

Hoofdgroep product Gereedschappen / Accessoires
Productsoort Ontvochtigers
Productklasse [ETIM] EC011727
Klassenaam [ETIM] Luchtontvochtiger

Gewicht

Gewicht (kg) 1
Gewicht eenheid pak
Gewicht (g) 1000

Kleur en Oppervlak

Kleur Engels White

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Bestrijdt vocht in ruimtes met weinig of geen ventilatie.
Uitgebreide toelichting 2 Bestrijdt condens, vocht en muffe geurtjes in ruimtes met weinig of geen ventilatie.
Uitgebreide toelichting 3 Bestrijdt condens, vocht en muffe geurtjes in ruimtes met weinig of geen ventilatie.

Gebruik en Verwerking

Toepassing Verlaagt een te hoge relatieve luchtvochtigheid in gesloten ruimtes met weinig of geen ventilatie. O.a. geschikt voor caravan, boot, schuur, meterkast, zolder, voorraadkast, kelder, kruipruimte, logeerkamer, kledingkast, tuinhuis, keukenkast, kluis en wasruimte.
Toepassingsgebied Consumer Benelux
Verwerking
  • Gebruiksaanwijzing: Gebruiksaanwijzing voor het navullen met Bison Vochtvreter® Losse Kristallen Haal de witte kap van het Bison Vochtvreter® apparaat en strooi de navulling gelijkmatig in het bakje tot ongeveer 1 cm onder de rand (max. 1 kg). Plaats de witte dop weer terug en de Bison Vochtvreter® is klaar voor gebruik. Wanneer de navulling volledig opgelost is, kan het Bison Vochtvreter® apparaat eenvoudig geleegd worden in toilet of gootsteen. Gebruiksaanwijzing voor het navullen met Bison Vochtvreter® Navulzak 1 g. Snijd de buitenste verpakking voorzichtig open en verwijder de witte navulzak uit de verpakking. Haal de witte kap van het Bison Vochtvreter® apparaat en leg de navulzak in het bakje. Let op: zorg ervoor dat de navulzak niet uitsteekt buiten het witte bakje! Zet de witte kap weer terug en Bison Vochtvreter® is klaar voor gebruik. Wanneer de navulling volledig opgelost is, kan het Bison Vochtvreter® apparaat eenvoudig geleegd worden in toilet of gootsteen. Gebruiksaanwijzing voor het navullen met Bison Vochtvreter® Tab (2 x 500 g). Snijd de plastic zak voorzichtig open. Haal de kap van het apparaat en leg de beide Turbo Tabs in het bakje. Zet de witte kap weer terug en Bison Vochtvreter® is klaar voor gebruik. Wanneer de Turbo Tabs volledig opgelost zijn, kan het Bison Vochtvreter® apparaat eenvoudig geleegd worden in toilet of gootsteen. Zet het Bison Vochtvreter® apparaat altijd op een vlakke stabiele ondergrond, bij voorkeur in een wasteiltje.
  • Aandachtspunten: Bij lage temperaturen werkt Vochtvreter® langzamer en kan klontvorming ontstaan. Bij verhoging van de temperatuur zal de werking weer versnellen. Contact met leer, hout, natuursteen en metaal vermijden; deze materialen kunnen worden aangetast.
Verbruik 1 kg werkt ca. 3 maanden in een ruimte tot ca. 100 m³ en neemt bij een vulling van 1 kg ca. 1 liter water op, afhankelijk van temperatuur, luchtvochtigheid en grootte van de ruimte.
Onderhoud Onderhoudsadvies: Plaats Vochtvreter® Original altijd op een vlakke en stabiele ondergrond. | Gemorste vloeistof veroorzaakt vlekken. Deze vlekken blijven vocht aantrekken. Verwijder vlekken met een overvloed aan water. Verwijder vlekken in textiel (vloerbedekking, bekleding) met natriumsulfaat (op verzoek verkrijgbaar bij Bison International). Maak een 5% oplossing in water (50 g/l) en sprenkel deze op de vlek. Ca. 30 minuten laten inwerken. Hierna het water laten verdampen m.b.v. een föhn of een straalkachel. Het achterblijvende poeder verwijderen m.b.v. een stofzuiger. Zonodig dit alles herhalen. Wastafel of gootsteen goed naspoelen met water. Contact met leer en metaal vermijden. Deze materialen kunnen aangetast worden.
Houdbaarheid Ongeopend: Minimaal 24 maanden na productie.

Materiaal Overig

Samenstelling Calciumchloride
pH-waarde 10