Skip to content

Bison Alleslijm oplosmiddelvrij flacon 90 ml

  ×   per  ×   per 

Oplosmiddelvrije hobbylijm in een unieke fles voor het verlijmen van punten, lijnen en vlakken

Oplosmiddelvrije multifunctionele lijm in een zachte en handige plastic fles. De unieke draai-applicator met 3 standen zorgt voor een precieze verlijming van punten, lijnen en vlakken. De lijmformule is gemaakt van 70% natuurlijke materialen en dermatologisch getest. Ideaal voor een breed scala van toepassingen in huis, op school en kleuterschool, op kantoor, voor hobby en modellering, enzovoort Wast af met zeep, is 100% recyclebaar en navulbaar.

Oplosmiddelvrije universele lijm in een zachte en handige plastic fles. De unieke draai-applicator met 3 standen zorgt voor een precieze verlijming van punten, lijnen en vlakken. De lijmformule is gemaakt van 70% natuurlijke materialen en dermatologisch getest. Ideaal voor een breed scala van hobby toepassingen in huis, op school en kleuterschool, op kantoor, voor hobby en modellering, enzovoort Wast af met zeep, is 100% recyclebaar en navulbaar.

Merk/Fabrikant: Bison International B.V.
Artikelcode: 6306622
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 18 januari 2022 om 14:09

Offerte aanvragen

Indien er geen prijzen voor dit artikel bekend zijn kunt u voor dit artikel een offerte aanvragen.

Handelseenheden

U heeft niet de juiste rechten voor het inzien van transactiedata.

Bijlagen

Afbeeldingen

Classificatie

IB-classificatie:

Algemeen

Land van herkomst Germany

URL

URL Fabrikant http://www.bison.nl

Indelingen

Merk Bison
Merk_2 Bison
Artikelgroep Huishoud- en hobbylijmen
Productnaam Alleslijm oplosmiddelvrij
Fabrikantindeling 1 Huishoud- en hobbylijmen
Fabrikantindeling 2 Alleslijm oplosmiddelvrij

Classificatie

Klasse ID IB001206
Hoofdgroep product Lijmen / Kitten / Tapes
Productsoort Lijmen
Productklasse [ETIM] EC000529
Klassenaam [ETIM] Lijm

Gewicht

Dichtheid 1,05

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Oplosmiddelvrije hobbylijm in een unieke fles voor het verlijmen van punten, lijnen en vlakken
Uitgebreide toelichting 2 Oplosmiddelvrije multifunctionele lijm in een zachte en handige plastic fles. De unieke draai-applicator met 3 standen zorgt voor een precieze verlijming van punten, lijnen en vlakken. De lijmformule is gemaakt van 70% natuurlijke materialen en dermatologisch getest. Ideaal voor een breed scala van toepassingen in huis, op school en kleuterschool, op kantoor, voor hobby en modellering, enzovoort Wast af met zeep, is 100% recyclebaar en navulbaar.
Uitgebreide toelichting 3 Oplosmiddelvrije universele lijm in een zachte en handige plastic fles. De unieke draai-applicator met 3 standen zorgt voor een precieze verlijming van punten, lijnen en vlakken. De lijmformule is gemaakt van 70% natuurlijke materialen en dermatologisch getest. Ideaal voor een breed scala van hobby toepassingen in huis, op school en kleuterschool, op kantoor, voor hobby en modellering, enzovoort Wast af met zeep, is 100% recyclebaar en navulbaar.

Gebruik en Verwerking

Toepassing
  • Voor het verlijmen van porselein, keramiek, hout, glas, metaal, leer, papier, karton, kurk, textiel en de meeste kunststoffen.
  • Niet geschikt voor: Polyethyleen (PE), Polypropyleen (PP), PTFE en Nylon (PA).
Toepassingsgebied Consumer Benelux
Verwerking
  • Voorbehandeling oppervlak: Door kunststof en metalen ondergronden licht op te ruwen, wordt er een sterkere verbinding verkregen.
  • Gebruiksaanwijzing: Poreuze materialen: Smeer één van de te lijmen delen dun in. Smeer niet-poreuze materialen tweezijdig in. Wacht een moment en druk de delen stevig samen. De verbinding is dan nog enkele minuten corrigeerbaar. 24 uur laten drogen.
Onderhoud Natte vlekken zijn te verwijderen met warm water en zeep. Opgedroogde vlekken zijn te verwijderen met water van 40°C en zeep.
Opslag Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats.
Houdbaarheid Aangebroken verpakking beperkt houdbaar. | Ongeopend: Minimaal 24 maanden na productie.
Verwerkingstemperatuur Niet verwerken beneden +5°C.
Verpakking [ETIM] Overig

Thermisch

Temperatuurbestendigheid tot maximaal 100°C.

Materiaal Overig

Samenstelling Polyacrylaat
Percentage vaste stof (%) 26
Inhoud [ETIM] 90 ml

Zoektermen

Dibisnummer U heeft niet de juiste rechten voor dit gegeven.